Pasfoto_Zoë

Mijn naam is Zoë Faber (1991) en ik woon in Rotterdam, Blijdorp.

Vanuit mijn passie voor kinderen ben ik in 2008 begonnen met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Na deze opleiding te hebben afgerond, ben ik werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening en het speciaal onderwijs. Mijn passie voor het werken met kinderen werd hierin bevestigd.

Toch merkte ik dat ik nog niet helemaal op mijn plek zat.

Onder andere door mijn hooggevoeligheid, kostte het werken in de groepen mij veel energie. Ik kon de kinderen niet de aandacht geven die ik wilde én die zij in mijn ogen wel daadwerkelijk verdienden. 

In 2016 besloot ik daarom een andere weg in te slaan. De opleiding tot Holistisch KinderCoach kwam al snel op mijn pad en ik ervaarde al snel: ‘Dit is wat ik wil en wat bij mij past!’

Na het afronden van mijn opleiding in 2017 besloot ik mijn eigen praktijk te starten onder de naam ‘Zo in je Flow’. In deze praktijk wordt gewerkt met de missie om zowel kinderen, jongeren als ouders weer in hun Flow te brengen.

Naast mijn werk als coach, bied ik ook diverse trainingen en workshops aan.