Pasfoto_Zoë

 

–  Verbindend  – Warm  –  Liefdevol  –  Betrouwbaar  –  Ruimte scheppend –  Helder  –  Empathisch  –

Mijn naam is Zoë Faber en ik woon in Vught. Vanuit mijn achtergrond als pedagogisch hulpverlener, ben ik werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening en het speciaal onderwijs.
Dat mijn passie bij het werken met kinderen lag, was duidelijk. Toch was ik binnen mijn werk toen nog zoekende naar hoe dit voor mij precies klopte. Tijdens deze zoektocht kwam de opleiding tot Holistisch Kindercoach op mijn pad. Hier zijn er voor mij essentiële puzzelstukken samen gekomen.

Het feit dat alles met elkaar in verbinding staat en dat de holistische benadering ook toe te passen is in de begeleiding van kinderen, was voor mij een gevoel van thuiskomen.
In 2017 ben ik afgestudeerd tot Holistisch Kindercoach en begeleid ik (voornamelijk) ouders en kinderen, met verschillende vraagstukken.

Daarnaast ben en blijf ik mezelf (persoonlijk en als coach) verder ontwikkelen. Dit doe ik door regelmatig cursussen, intervisie en trainingen te volgen.

Werken met spiegelgedrag, opstellingen, ademcoaching en verdieping van het innerlijk (kind)werk, zijn inmiddels ook onderdeel geworden van mijn dagelijks leven èn binnen mijn coaching.